fbpx

Services

Een succesvolle campagne bestaat uit een duidelijke strategie, een goed concept, de beste match en een duidelijke rapportage.

#spon kan u in alle stappen van dit proces ondersteunen met het opzetten van een succesvolle influencer marketing campagne. We begeleiden uw campagne van A tot Z.

INFLUENCER CONSULTANCY

Door samen te duiken in het merk-DNA én de doelstellingen van uw bedrijf, leren we u, en uw merkwaardes kennen. Dan kunnen we het beste advies geven om succesvol influencer marketing in te zetten voor uw bedrijf.

Samen ontwikkelen we een influencer strategie op basis van uw doelstellingen, merkwaardes & DNA.

Met een netwerk bestaande uit meer dan 1000 Nederlandstalige influencers en ruim 10 jaar ervaring heeft #spon het grootste, onafhankelijke influencer netwerk van Nederland.

Door onze expertise kunnen we altijd de beste match vinden voor u.

INFLUENCER MATCHMAKING

INFLUENCER MARKETING CONCEPTING

Alleen met een goed concept en de nodige vrijheid kan een influencer authentieke content maken waarmee de van te voren gestelde doelen behaald worden.

Samen maken we het beste concept en een duidelijke briefing waarin wij zorgen voor duidelijke kaders zodat uw boodschap niet verloren gaat.

Door content in samenwerking met de influencers te produceren kunnen we uw doelgroep als geen ander bereiken.

Wij leveren de meest doeltreffende influencer content of het nu gaat om YouTube video’s, Instagram posts/story’s, TikTok video’s of andere social content.

CONTENT PRODUCTION

INFLUENCER CAMPAIGN MANAGEMENT

Alleen met de juiste begeleiding kan een campagne echt succesvol worden. Hierom nemen wij dit van A tot Z uit handen.

Onze influencer experts monitoren, begeleiden en rapporteren alles wat nodig is om de campagne vlekkeloos te laten verlopen.

Iedere campagne levert u resultaten op: views, likes, clicks of sales.

Aan de hand van de vooraf bepaalde KPI’s maken wij een overzichtelijke rapportage om zo het succes van de campagne in kaart te kunnen brengen.

REPORTS & ANALYTICS